Tuesday, April 1, 2008

PROMOSI KEMAHIRAN MENJAHIT EPAL SEREMBAN

Hai semua pembaca blog SENI JAHITAN KREATIF EPAL!!!
Anda pernah dengar tentang EPAL?? belum??mesti anda tertanya2 adakah syarikat ini menjual buah epal..atau jual komputer Apple...hahahaaa Tidak!!! ok, mari saya terangkan tentang EPAL.Pusat Latihan Kraftangan Epal telah ditubuhkan pada tahun 2001 dengan misi untuk menyebarkan ilmu menjahit kepada setiap warga Malaysia. Perniagaan yang diceburi oleh Pusat Epal adalah menjual mesin jahit yang berjenama Epal(dulu) sekarang adalah JANOME(dari Jepun) dan menawarkan kursus yuran percuma 12 bulan untuk semua pelanggan yang menjadi ahli VIP.


Pusat Epal yang dilengkapi dengan kemudahan seperti mesin jahit untuk ahli VIP belajar menjahit projek yang terbaru dan belajar berbagai jenis jahitan. Selain daripada itu, Pusat Latihan Kraftangan Epal juga mempunyai tutor-tutor (pengajar) yang mesra serta berpengalaman dalam seni jahitan. Dari segi teknikal, di setiap pusat pun mempunyai seorang technician yang dilatih dengan mahir tentang servis mesin sampai membaiki.
Pelbagai manfaat yang istimewa akan dinikmati oleh Ahli VIP Epal termasuk kursus yuran percuma, peluang perniagaan, pertandingan menjahit dan pelbagai jenis aktiviti yang dijalankan dari mas ke semasa. Epal juga menawarkan peluang francais kepada Ahli VIP Epal yang telah berjaya menyempurnakan projek jahitan lanjutan dan memenuhi kuota pemasaran yang telah ditetapkan.

ANDA SUDAH DAPAT GAMBARAN APA YANG KAMI TAWARKAN DI EPAL?? Ya, ini adalah kemahiran yang sewajarnya dipelajari oleh setiap orang tidak kira perempuan ataupun lelaki.

Jika anda ingin tahu lebih lanjut, boleh hubungi saya : NOR HAFIZAH ISMAIL ( Marketing Executive) Pusat Latihan Kraftangan EPAL SEREMBAN ( 016-6680505@06-7671133)


No comments: