Friday, April 4, 2008

MESIN JAHIT/ SEWING MACHINE EPALMesin Jahit 'ALL IN ONE HARMONY 2049'


Nampak saja kecil, tapi jangan pandang rendah pada keupayaan mesin jahit ini, kecik-kecik cili padi tauu!! Ini adalah mesin jahit 'basic' kepada sesiapa yang hendak baru bermula dalam bidang jahitan. Kenapa?? sebab ia boleh jahit macam-macam tauu..sehingga boleh jahit patchwork yang sebesar cadar => ia mempunyai pelbagai corak jahitan seperti corak karipap, pucuk rebung, biku, tulang belut, mata lalat, sembat, dan paling digemari oleh muda-mudi ialah outhor(otter) seluar jeans sebab ia boleh jahit sehingga 8 lapis kain jeans, sulaman, ia juga boleh menjahit guna jarum kembar, malah boleh menjahit quilting pada fabrik etc. Jaminan untuk mesin jahit ini ialah 5 tahun. Bagaimana dengan harga?? Mesin jahit ini bernilai RM2499 dan pada bulan April ini ada promosi untuk mesin jahit ini iaitu bernilai RM1899 SAHAJA!!!Anda boleh jimat sebanyak RM600...Bayangkannnnn betapa untungnya anda pada bulan April ini!!
MESIN JAHIT SEPARUH AUTOMATIK 6500P

Tengok macam robot kan mesin jahit nih?? Ini adalah mesin jahit 6500P. Ia adalah mesin jahit biasa yang telah di-upgrade-kan kepada mesin separuh komputer automatik. Ia mempunyai 135 corak jahitan termasuk huruf dan nombor. Fungi mesin jahit ini lebih banyak daripada mesin jahit yang biasa dan promosi bulan April ini ialah customer akan dapat tapak landasan untuk quilting patchwork2 yang besar2, langsir, cadar dan etc. Mesin jahit ini mempunyai pemotong benang automatik, jadi tidak perlu guna gunting => sulaman juga boleh dibuat menggunakan tapak sulam. Harga mesin jahit ini ialah RM 5999 TETAPI promosi pada bulan APRIL ini harga mesin jahit canggih ini ialah RM5199!!!! Jangan lepaskan peluang ini...

MESIN JAHIT SULAM BERKOMPUTER 350e
Ini adalah mesin jahit 'fully computerize' dalam jahitan sulaman. Hanya dengan menyentuh saja screen mesin jahit ini, anda boleh memilih pelbagai corak sulaman yang diinginkan. Pada masa sekarang, bisnes sulaman amat memberangsangkan di Malaysia kerana ia mendatangkan pulangan yang amat lumayan kepada sesiapa yang menceburi bidang sulaman. Bayangkan ada VIP kami yang mendapat pendapatan mencecah 4 angka dengan hanya mengambil tempahan sulaman!!...Anda juga bolehkan??? mesin sulaman 'mini industry' ini hanya RM10 000 pada bulan APRIL ini... Mahalnyaaaa???? hahahaa anda bukan saja dapat mesin jahit tau, anda juga akan mendapat PC Card bunga sulaman yang berharga RM399 dengan percuma, kursus selama 10 hari, bahan-bahan jahitan percuma, serta sokongan pemasaran daripada pihak EPAL iaitu laman web untuk memasarkan produk jahitan anda di www.patchesoflove.com serta automatik masuk PERSATUAN SENI JAHITAN KREATIF dan fungsi persatuan ini adalah akan mengedarkan 'BUKU SULAMAN KASIH' sebanyak 4 kali setahun di sekolah2, badan2 kerajaan, NGO. ..tentang profile dan produk2 yang dihasilkan oleh anda, jadi anda akan dikenali jika terdapat tender untuk jahitan... jadi apa tunggu lagi.. ceburi bisnes sulaman dan jadi usahawan yang berjaya dalam seni jahitan.

No comments: